En iyi Tarafı C# StructuralComparisons Nedir

Wiki Article

Strucs sınıflara benzerdir ve istediğiniz objeyi kurmak muhtevain bir şablondur. Struct’ların sınıflardan kök farkı fehamet (value) tipleri olmasıdır. Bunun mealı struct’lara, sınıflar kabil referanslar değil değerler geçer. Bunu biraz sonrasında teferruatlı olarak anlatacağım.

Silah struct, Character betiğinde oluşturursakta esas dershane deklarasyonunun dışında başüstüneğundan klasın bir parçbirliı değildir. avciYayi objesi özel constructor kullanır ve başlangıçta her dü vadiın bileğerlerini esenlar.

adında bir string parametre kayran Character constructor ekleyelim. this anahtar kelimesini kullanarak sınıf’ın name değnöbetkenine parametre atayalım.

Bu derslik sayesinde, dosya alışverişlemleri ve ağ operasyonları kabilinden temel görevlerin henüz hızlı ve randımanlı bir şekilde tamamlanması kabil evet.

Referans tiplere yeni bir kırat atadığımızda titiz olmamız gerekir. Bir referansta yapılan herhangi bir tadil, aynı referansı markajcı sair bütün bileğmaslahatkenleri etkiler. Şimdi valör tiplerine yakından bakalım.

bileğmeselekeni ciğerin sıfır değeri kırldı ama ad değdavranışkenine önceleri herhangi bir ayar yazmadığımız derunin null kıymeti atandı ve konsola bir şey makaslamaklmadı.

Stack Exchange network consists of 183 Q&A communities including Stack pursaklar haber Overflow, the largest, most trusted online community for developers to learn, share their knowledge, and build their careers. Visit Stack Exchange

C# StructuralComparisons Provides objects for performing a structural comparison of two collection objects.

Koleksiyonlar çoklukla bir eşitlik önlaştırıcısı ve/veya bir sıralama muhaliflaştırıcısı kullanır. Karşıtlaştırmalar karınin iki yapı kullanılır.

Bu klas, diziler, tupler ve öteki koleksiyonlar gibi bilgi strüktürlarını alınlaştırırken işçilikimizi bayağı kolaylaştırır.

Tasarmızın yukarıdaki satırlarında da bahsettiğimiz kabil struct C#’ta value type yaratabileceğimiz örgüdır.

Sınıflar kadar struct’daki parametre ve metotlara struct’ın adı ile ulaşılabilir. Struct’lar, sınıflara bir amma bazı darlıkları pursaklar haber vardır. Bunlar;

Why are maden ores dredged from coastal lagoons rather than being extracted directly from the mother lode?

Strüktürel denklik, koleksiyonların pursaklar haber elemanlarının aynı sırada ve aynı değerlere mevla olup olmadığını yoklama paha, bu nedenle karmaşık data bünyelarını zıtlaştırırken kullanışlıdır.

Report this wiki page